Räkmackan

Serverar: 2 portioner

En räkmacka på grövre bröd med avokado, räkor, gräddfil, rom mm Passande till kvällsmyset!

Ingredienser

  • 2 skivor lite grövre bröd
  • ½ kilo oskalade räkor
  • 2 mogna avokador
  • ½ saften av citron
  • 2 krm kajennpeppar
  • Salt
  • 1 burk röd kaviar, 50 g
  • Garnityr
  • Lite gräddfil
  • Citronskiva
  • Rödlök
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Rensa räkorna
    2. Mosa avokadoköttet med citronsaften. Krydda med kajennpeppar och salt.
    3. Bred smör på brödet. Fördela avokadomoset, lägg på räkorna och toppa med rom och garnityr.
    4. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bjvrn 14 oktober 2015

    Äntligen ett jättebra recept jag kan överraska min hustru med. Hon får alltid "pilla" bort ägg och mycket majonnäs. Nu kan vi tillsammans njuta av våra "Räkmackor" jag med allt onyttigt, hon med din önskade goda räkmacka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben