Raketpizza

Serverar: 4 portioner

Den går fort. Har ej provat den

Ingredienser

  • 3 dl passerade tomater
  • 1 msk oregano
  • salt
  • peppar
  • 2 msk olivolja
  • 4 st libanesiska tunnbröd
  • 1 ask körsbärstomater
  • ev färsk oregano
  • 250 g mozzarellaost
  • 1 ask ruccolasallad
  • 8 skivor lufttorkad skinka
  • färsk timjan till garnering
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader, grill.
    2. Blanda passerade tomater med oregano, salt och peppar samt hälften av olivoljan. Pensla bröden med resten av oljan och bred tomatsåsen på. Dela körsbärstomater och färsk oregano och lägg på pizzorna. Avsluta med att bryta mozzarellaost över alltihop. Även getost passar.
    3. Grädda i ugnen i ca 5 minuter eller tills osten smält. När pizzorna är klara, toppa med ruccolasallad och lufttorkad skinka. Krydda gärna med färsk timjan och lite peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben