Rawfoodbollar
Serverar:
15 portioner
Tid:
20 minuter
Jättegoda. Håller 2-3 veckor i frysen om de är täckta.
Ingredienser
8 st torkade, urkärnade dadlar
2 dl havregryn
2 msk mjölk
2 msk kakao
1/2 tsk vaniljpulver
2 msk kokosolja
kokosflingor
Instruktioner
Mixa allt i matberedare. Forma till små bollar. Rulla i kokosflingor.
Förvaras svalt.
Liknande recept
Rawfoodbollar med sting
10 min
20
Rawfoodbollar med citron och lakrits
20 min
20-25
Kolafyllda rawfoodbollar
40 min
7
Rawfoodbollar med kanelbullesmak
20 min
10
Rawfoodbollar med hampafrön
20
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!