Renskavslasagne

Serverar: 4 portioner

Mycket god lasagne som är enkel att göra. En bra smak med renskav och fetaost i.

Ingredienser

  • 1 paket 240 g renskav
  • 1 gul lök
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 paket fetaost
  • 100 g färska champinjoner
  • 5 tomater
  • 8-10 lasagneplattor
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Hacka lök, vitlök fint och stek i panna med olivolja. Lägg i renskav och stek tillsammans.
    2. Champinjonerna skärs i klyftor och läggs med i pannan. Hacka tomaterna fint och lägg ner de också. Salta och peppra.
    3. Varva sadan renskavsröran med fetaost och lasagneplattor.
    4. Första lagret är renskavsröran sedan fetaost och på det läggs lasangeplattorna. Sista lagret ska vara renskavsröra och fetaost. Grädda i ugnen ca 30 min. i 175 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben