Ristårta

Har ej provat denna ännu

Ingredienser

  • 3 st äggvitor
  • 1 dl socker
  • 3 dl vårgårda ris
  • Fyllning
  • 2 dl vispgrädde
  • 50 gram choklad
  • 2 st bananer
  • Garnering
  • 1 tsk kakao
  • Instruktioner

    vispa äggvitor till hårt skum.Vänd försiktigt ner socker och vårgårda ris.Lägg bakplåtspapper på en plåt.bred ut smeten till två bottnar ca 15x30cm. grädda på svag värme 100-125°c i ca 50 minuter.Låt bottnarna kallna.Vispa grädden och blanda i hackad choklad. Lägg skivad banan på en av bottnarna.Bred över chokladgrädden och lägg på andra botten.Sikta över kakao

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben