Riswok

Serverar: 4 portioner

Recept från Lindvalls chark (är man smålänning så är man....)

Ingredienser

  • 1 pkt ( 330 gr) Rishultskorv
  • 100 g sockerärtor
  • 1 burk minimajs
  • 1 burk vattenkastanjer
  • 1 burk bambuskott
  • 1 stor röd paprika
  • 12 - 15 broccolibuketter
  • 1 purjo
  • 1 - 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 msk flytande honung
  • 1 - 2 msk soja
  • 2 - 3 tsk sambal oelek
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Skiva korven. Skär paprika, majs och purjo i8 bitar. Woka 3-4 min i olja tillsammans med solja och honung. Dela broccoling i småbitar. Bland ner allt i en stor gryta. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben