Rostbiffswraps

Serverar: 4 portioner

Lättsamt gott till pysselkvällen eller som förrätt.

Ingredienser

  • 1 dl kesella, 10%
  • 1 krm salt
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 4 tortillabröd fullkorn
  • 25 g rucolasallat
  • 8 skivor grillad rostbiff, skivad
  • 2 dl alfalfagroddar
  • 1/2 röd och grön paprika, strimlad
  • Instruktioner

    1. Blanda kesella med salt och pepparrot till en kräm och bred den över tortillabröden.
    2. Lägg på rucolasallat, rostbiffsskivorna, alfalfagroddar och strimlor av röd och grön paprika.
    3. Vik ihop till wraps och servera dem till morotssoppan eller varm buljong.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben