Rostbiffswraps
Serverar:
4 portioner
Lättsamt gott till pysselkvällen eller som förrätt.
Ingredienser
1 dl kesella, 10%
1 krm salt
2 msk pepparrot, riven
4 tortillabröd fullkorn
25 g rucolasallat
8 skivor grillad rostbiff, skivad
2 dl alfalfagroddar
1/2 röd och grön paprika, strimlad
Instruktioner
Blanda kesella med salt och pepparrot till en kräm och bred den över tortillabröden.
Lägg på rucolasallat, rostbiffsskivorna, alfalfagroddar och strimlor av röd och grön paprika.
Vik ihop till wraps och servera dem till morotssoppan eller varm buljong.
Liknande recept
Rostbiffswraps med en god röra
1
Rostbiffswrap med ruccola och potatissallad
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!