Rostbiffswrap med ruccola och potatissallad

Serverar: 4 portioner

Tips! Packa till utflykt eller servera direkt.

Ingredienser

  • 4 st tunnbröd
  • 8 st rostbiffsskivor, grillade
  • 4 st potatisar, kokta, i skivor
  • 100 g sockerärtor, lättkokta
  • 0,5 st purjolök, skivad
  • 1 st ruccola, sköld och rensad
  • Salt
  • Peppar
  • Dressing
  • 2 msk vinäger
  • 2 msk honung
  • 1 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop vinäger, honung och olja till en dressing i en stor bunke. Salta och peppra.
    2. Lägg potatis, sockerärtor och purjolök i dressingen och rör om. Lägg i ruccola sist (annars mjuknar den) och fördela sedan grönsakerna på brödet.
    3. Lägg på rostbiff och rulla ihop till en rulle. Vira folie eller smörgåspapper runtom så håller den ihop.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben