Rostbiffswrap med ruccola och potatissallad
Serverar:
4 portioner
Tips! Packa till utflykt eller servera direkt.
Ingredienser
4 st tunnbröd
8 st rostbiffsskivor, grillade
4 st potatisar, kokta, i skivor
100 g sockerärtor, lättkokta
0,5 st purjolök, skivad
1 st ruccola, sköld och rensad
Salt
Peppar
Dressing
2 msk vinäger
2 msk honung
1 msk olivolja
Instruktioner
Blanda ihop vinäger, honung och olja till en dressing i en stor bunke. Salta och peppra.
Lägg potatis, sockerärtor och purjolök i dressingen och rör om. Lägg i ruccola sist (annars mjuknar den) och fördela sedan grönsakerna på brödet.
Lägg på rostbiff och rulla ihop till en rulle. Vira folie eller smörgåspapper runtom så håller den ihop.
Liknande recept
Tysk potatissallad
4.3
4
1
Ugnsbakad torskfilé med ruccola och pinjenötter
4
4
1
Potatissallad med Kikärtor
4
Kryddstark potatissallad
4
1
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Fransk potatissallad
4.6
1 h
4
8
Färskpotatissallad med ruccola
5
6-8
15
Potatissallad
4.8
20
13
Potatissallad
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!