Rotsakspannkaka
En god rätt.
Ingredienser
8 morötter
300 gram palsternacka
2 msk smör
5 ägg
2-3 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl hackad persilja
Instruktioner
Skala och riv rotfrukterna.
Smält smöret i en långpanna. Lägg i rotfrukterna och rör om.
Sätt in rotfrukterna i ugnen i ca 10 minuter så det rivna sjunker samman. Rör om någon gång under tiden.
Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Häll äggsmeten över rotfrukterna och tryck till med en gaffel så det blandas med smeten.
Grädda i 225 grader i ca 15 minuter.
Strö persilja över vid servering.
Liknande recept
Rotsakspannkaka med skinka
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!