Rund smörgåstårta.

Serverar: 6-8 portioner

En god tårta som är lätt att göra ungarna älskar den

Ingredienser

  • 2 pkt hönökakor
  • 1 stor keso naturell
  • 1 dl ovispad grädde
  • 2 burkar tonfisk
  • 200 gr kaviar
  • 200 gr majonäs
  • 2 finhackade gula lökar
  • Garnering
  • 2 dl vispad grädde
  • 2 msk majonäs
  • 2-3 msk mjukost
  • 1 ask Små tomater
  • 300-400 gr hackad skinka
  • 1 Strimlad purjolök
  • 4-5 hackad ägg
  • Räkor efter behag
  • Sallads blad runt
  • Instruktioner

    Blanda ihop allt (utom det som är till garneringen förstås) till en smet och bred på hönökakorna som du lägger ihop så tårtan blir rund. Räcker till 2 lager om jag inte kommer ihåg fel, sluta med hönökaka. Linda sedan in tårtan i våta handdukar och in i kylen, jag har den stående över natten den blir godast då, se bara till att handdukarna är fuktiga hela tiden. Blanda ihop 2 dl grädde,majonäsen och mjukosten och smörj ut det över sista hönökakorna, garnera med tomaterna, skinkan, purjolöken, äggen och räkorna

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben