Russinklickar

Serverar: 60 portioner

Snabbakade och goda

Ingredienser

  • 2 ½ dl strösocker
  • 210 g margarin
  • 1 ägg
  • 4 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vanillinsocker
  • 2 ½ dl russin
  • Instruktioner

    Rör ihop socker, rumsvarmt margarin och ägg tillsätt mjölet blandat med bakpulver, vanillin och russin. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den på mitten rulla ut till två längder och dela i små klickar med hjälp av en sked ej kniv då går russinen sönder lägg dem glest på plåt med bakpapper och grädda i mitten på 175 grader i ca 10-12 minuter tills kakorna fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben