Salami- och getostfyllda tunnbrödsrullar

Serverar: 5-7 portioner

Tid: 20 minuter

Ett gott och mycket enkelt tilltugg till champagnen och nyårsraketerna, eller vid andra småhögtider.

Ingredienser

  • 2-3 tunnbröd (mjukt)
  • 1 bit chevréost
  • ca ½ dl vispgrädde
  • 2 hg pepparsalami (tunnskivad)
  • Instruktioner

    1. Mosa med gaffel den rumstempererade chevréosten med grädden till lagom bredbar konsistens. Bred blandningen på tunnbrödet.
    2. Lägg över salamiskivor omlott och rulla ihop från kortändan. Låt vila i kyl 1-2 timmar.
    3. Skiva i 2-3 cenitmeter breda skivor, lägg upp på fat. Servera med en kyld, halvsöt chamapagne och färsk frukt ex fikon, annanas , dadlar päron etc... efter tycke och smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben