Sherrysill

Serverar: 3-6 portioner

Receptet baseras på färdiggravade sillsorter. Du behöver bara blanda ihop såsen och hålla över sillen. Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

  • 1 stor burk matjessillfiléer
  • ½ msk ättika
  • 2 msk olja
  • 1/4 dl strösocker
  • 1 dl krossade tomater
  • 1 msk torr, röd sherry
  • ½ tsk kryddpeppar, krossad
  • ½ tsk svartpeppar, krossad
  • 2 msk hackad gul lök
  • 1 msk hackad dill
  • Instruktioner

    Låt matjessillen rinna av. Rör ihop ättika, olja och socker. Tillsätt tomater, sherry, kryddor, lök och dill. Häll såsen över sillen i en burk. Låt dra i minst ett par timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben