Sillmousse

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Ett absolut måste till påsk, jul och midsommar. Supergod !

Ingredienser

  • 200 g sillfiléer
  • 100 g kryddgurka
  • 1 st rödlök
  • ½ dl purjolök
  • ½ dl dill
  • 3 st hårdkokta ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 200 g naturell ost
  • 3 st gelatinblad
  • 1-2 tsk senap
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Hacka allt, blanda ihop, smaka av med kryddor. Häll upp i en form och låt stelna i kylskåp ca 1 timme

    Liknande recept

    5
    40 min
    6
    1

    Kommentarer (1)

    lece 20 november 2009

    Upptäckte ett fel i receptet som måste rättas till. Gelatinet ska naturligtvis blötläggas först i 5 min. och smältas ner i två msk utav grädden.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben