Smal renskavspaj

Serverar: 5 portioner

Kcal/portion: 336 GI: 70

Ingredienser

  • 2 ½ dl dinkelmjöl
  • 2 msk margarin
  • 1 dl kesella , 1 %
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 250 g renskav, fryst
  • 200 g kantareller
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 palsternacka
  • 1 tsk timjan
  • Äggstanning
  • 2 ägg
  • 2 dl vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    1. Gör pajdegen och tryck ut i en form. Stek renskaven tillsammans med kantareller, den hackade löken, palsternackan samt de pressade vitlöksklyftorna och timjan.
    2. Varva renskavs- och äggblandning. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200 grader, cirka 25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kockarna 30 mars 2008

    Blir pajskalet bra? Förgräddar du det innan eller?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben