Smarriga mandelkakor

Serverar: 30 portioner

Tid: 35 minuter

Lätta att göra och väldigt smarriga till kaffet! Bra att ha i frysen då det kommer oväntat besök.

Ingredienser

  • 500 g mandelmassa
  • 4 ägg
  • 100 g smör
  • 4 msk mjöl
  • Mörk blockchocklad
  • Instruktioner

    Riv mandelmassan grovt, blanda i äggen, det smälta smöret och mjölet.Blanda väl. Lägg i smeten i småbrödsformar. Grädda i ugnen ca 10 min i 200 grader. Tag ut plåten, lägg en liten bit choklad på varje kaka, smeta ut den med en liten sked när den smält. Låt dom svalna. Går jättebra att frysa och ta fram när fikatåren närmar sig.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (1)

    lindakh 2 november 2009

    Kjempe enkle kaker og bake. La på en nobless og det ble veldig godt. Kommer til og lage de flere ganger. En 4`a i betyg

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben