Jag gillar att ha den rent skaldjur o fisk-mässig.
Ger förslag på olika fyllningar och dekorationer.
Ingredienser
Till en smörgåstårta
1 rund botten tredelad - eller landgångsbröd - eller formbröd som du själv lägger pussel med utifrån hur mkt du vill göra
Fyllning 1
en burk tonfisk i vatten/olja (avrunnen)
en burk ärtor
ca 6 cm vit purjolök finhackad
Fyllning 2
Räkost
finhackad dill
pressad citron
lite mellangrädde eller creme fraiche att röra ut med
Fyllning 3
kaviar
smör
gräddfil
ev purjo
ev dill
Fyllning 4
majonnäs
gräddfil
finhack räkor
ev burk krabba alt finhackade crabsticks
cayennepeppar en gnutta
stänk lime
Garnering
majonnäs o vispad grädde till bra konsistens
Hårdkokta skivade ägg (till en rund tårta ca 6 stycken)
fint skivad gurka
fint skivade citroner
fint klyftade tomater
svart/röd caviar
extra majo/grädde för att spritsa "fästen" på äggskivorna
Räkor
crabfish i bitar
dillvippor
halva blå vindruvor
små cocktailtomater
physalis
carambole bitar
ananas i bitar, eller annan tropisk frukt efter tillgång o smak