Smörgåstårta

Serverar: 10-12 portioner

Gott

Ingredienser

  • 200 g Apetina grekisk feta
  • 250 g Arla Köket Kesella kvarg
  • 1 dl ajvar relish
  • 8 skivor landgångsbröd
  • Garnering
  • 250 g Arla Köket Kesella kvarg
  • Rucolasallad
  • Körsbärstomater
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Mosa osten. Blanda med Kesella kvarg och ajvar relish. Kantskär brödet. Lägg 2 skivor på ett fat. Lägg på 1/3 av fyllningen. Varva bröd och resten av fyllningen, avsluta med bröd.
    2. Täck med plast och låt stå i kylen till nästa dag. Bred Kesella kvarg över hela tårtan. Garnera med rucola och körsbärstomater. Strö över salt och peppar.
    3. Servera gärna med skinka eller sallad.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben