Snabb smörgåstårta

Serverar: 8-10 portioner

Mycket enkel och snabb att göra!

Ingredienser

  • Polarkaka
  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1 tub laxmajonnäs
  • 1 burk tonfisk
  • ca 1 dl hackad dill
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser. Fördela hälften av fyllningen emellan den utvikta Polarkakan och resten ovanpå. Garnera med ex. hårdkokt ägg, tomat, citron, dill, räkor...
    2. TIPS! Fyll den gärna dagen innan den så får den mera stabilitet , och garnera den strax innan den skall avnjutas.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (5)

    fa3 22 september 2011

    Väldigt gott som jag tänker göra fler gånger.Men laxmajonäs finns inte i Växjöså jag fick ta laxpastej. Tack.

    mmarabou 21 februari 2014

    Jag har en tub laxmajonnäs hemma nu och hittade just ditt recept. Men jag fattar inte beskrivningen, hur många runda polarkakor ska det va?

    mariaefors 21 februari 2014

    Svar till mmarabou: Jag brukar använda tre polarkakor. Men det är upp till dig hur stor/hög kaka du vill ha. Smaklig måltid :)

    mmarabou 21 februari 2014

    Tack för svar. Eftersom det bara nämndes "polarkaka" i receptet trodde jag det bara skulle vara en och då blir det ju ingen tårta direkt. :) Men har jag förstått dej rätt nu så räcker alltså den här mängden fyllning till 3 polarkakor.

    mariaefors 21 februari 2014

    2 - 3 polarkakor, staplade på varandra med fyllning mellan. Tycker du att det inte räcker till som garnering, så lägg till lite mer creme fraiche.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben