Snabba smörgåstårtan

Serverar: 4-6 portioner

Snabbt och lätt gör du denna festliga räktårta.

Ingredienser

  • 3 längdskurna skivor vitt formbröd
  • 600 g räkor med skal
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 1/2 -1 tsk curry
  • Ev salt
  • Garnering
  • 1 hårdkokt ägg
  • Räkor
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna och tag undan några till garnering. Dela resten i mindre bitar.
    2. Vispa grädden. Rör ner räkor och dill. Smaka av med curry och eventuellt lite salt.
    3. Lägg samman brödskivorna med fyllningen emellan och ovanpå.
    4. Garnera med resterande räkor. Skala och hacka ägget. Strö det ovanpå och strö över lite dill. Förvara tårtan kallt tills den ska serveras.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben