Sommarbagel med kycklingröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Perfekt till lunch eller till utflykten. Packa bagel och röran för sig om det ska vara till utflykten.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1/2 påse babyspenatblad à 80 g
  • 1/2 ask körsbärstomater à 250 g
  • 3 msk majonnäs
  • 3 msk lätt crème fraiche
  • 1 1/2 msk dijonsenap
  • 4 msk rostade pinjenötter
  • 4 bagels
  • Instruktioner

    1. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i små bitar. Strimla spenaten. Halvera körsbärstomaterna.
    2. Blanda majonnäs, crème fraiche och dijonsenap i en skål. Vänd ner kyckling, spenat och tomater. Blanda i pinjenötterna.
    3. Servera röran i delade bagels.
    4. Får du inte tag i bagels, så lägg röran i wraps eller stora hamburgerbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben