Spaghettiplättar

Serverar: 4 portioner

Prova att steka överbliven spaghetti som plättar med crème fraiche och ost i. Det blir ännu godare.

Ingredienser

  • 1 ½ liter kokt spaghetti
  • 3 ägg
  • ½ dl crème fraiche
  • 2 dl riven ost
  • Smör till stekning
  • Tillbehör
  • Stekt skinka
  • Rivna morötter
  • Instruktioner

    1. Blanda i en bunke, kall kokt spaghetti, ägg, crème fraiche och riven ost.
    2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek 1 eller 2 plättar i taget på medelvärme.
    3. Lägg de färdigstekta i en ugnssäker form och håll dem varma i ugn, ca 100 grader.
    4. Servera med stekt skinka och rivna morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben