Spetskålssallad

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 15 minuter

God till köttfärsrätter.

Ingredienser

  • ½ spetskålshuvud
  • 1 röd lök
  • 1 morot
  • Dressing
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • ½ tsk vit balsamvinäger
  • 1 krm flingsalt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär spetskål fint (gärna med osthyvel) dela rödlöken och skiva den i tunna skivor, riv moroten fint och lägg alltsammans i en skål.
    2. Blanda en dressing av 1 msk rapsolja, ½ tsk vinäger samt flingsalt och peppar.
    3. Slå dressingen över salladen och blanda väl. Låt dra någon timma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben