Spetskålssallad
Serverar:
2-4 portioner
Tid:
15 minuter
God till köttfärsrätter.
Ingredienser
½ spetskålshuvud
1 röd lök
1 morot
Dressing
1 msk kallpressad rapsolja
½ tsk vit balsamvinäger
1 krm flingsalt
1 krm grovmald svartpeppar
Instruktioner
Skär spetskål fint (gärna med osthyvel) dela rödlöken och skiva den i tunna skivor, riv moroten fint och lägg alltsammans i en skål.
Blanda en dressing av 1 msk rapsolja, ½ tsk vinäger samt flingsalt och peppar.
Slå dressingen över salladen och blanda väl. Låt dra någon timma.
Liknande recept
Helstekt rödspätta med persiljesås och spetskålssallad
4
Morfars honunsspjäll med spetskålssallad
5
2 h
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!