Strawberry Punch

Serverar: 10-15 portioner

En härlig jorgubbsbål som lockar både stora och små. Recept från ICA Buffé 8/2011 Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

  • 2 l jordgubbar (färska eller frysta, tinade)
  • 1 dl koncentrerad lättdryck med citronsmak
  • 4 dl vatten
  • 1 apelsin
  • 2 l läsk (t ex Sprite eller 7 up)
  • Istärningar
  • Instruktioner

    1. Rensa jordgubbarna om de är färska. Mixa dem tillsmamans med lättdrycken och vattnet i en matberedare eller med stavmixer.
    2. Tvätta apelsinen och skär i skivor.
    3. Lägg jorgubbspurén i en stor skål. Fyll upp med läsken vid servering.
    4. Lägg i istärningarna och apelsinskivorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben