Submarine

En submarine-macka brukar vara fylld med olika, goda pålägg. Välj dina favoriter eller prova den här ultimata jättesuben.

Ingredienser

  • 4 små baguetter
  • 8 gröna sallatsblad
  • 4 tunna skivor rökt kalkonbröst
  • 8 skivor salami
  • 4 tunna skivor grillad rostbiff
  • 4 skivor olivmortadella
  • 8 ostskivor
  • 4 paprikaringar
  • 4 tomatskivor
  • 8 gurkskivor
  • Dressing
  • ½ dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Rör samman gräddfil, majonnäs och salladskrydda till vitlöksdressingen. Pressa ner vitlöken och rör om.
    2. Skär en djup skåra i baguetterna.
    3. Fyll med sallatsblad, köttpålägg, paprika, tomat och gurka.
    4. Lägg i dressingen med en sked.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben