Svampentré

Serverar: 4 portioner

En härlig kantarelltoast gör Camilla Läckberg på smörstekt polarbröd och över kantarellerna ringlas honungs- och senapsdressing.

Ingredienser

  • 4 polarbröd
  • 2 liter kantareller
  • 1 finhackad rödlök
  • 1-2 finhackade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Ruccolasallad
  • Färsk basilika
  • Dressing
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1-2 tsk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Stek polarbröden i smör och håll dem varma. Stek kantarellerna tills all vätska försvunnit. Stek rödlök och vitlök mjukt. Blanda med svampen. Smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg upp bröden på tallrikar och täck med ruccola. Lägg på rikligt med svamp. Rör ihop dressingen och ringa över kantarellerna. Toppa med basilika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben