Serverar: 12-14 portioner
Jag tycker den är godast halvfryst.
Ingredienser
3 ägg
3 dl socker
1 dl vatten
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Fyllning
125 g margarin
1 dl mjölk
4 msk vanilinsocker
Instruktioner
- Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vattnet och mjölet blandat med bakpulvret.
Grädda i 175 grader ca 40 min.
- Dela kakan och låt den kallna lite. Koka margarin med mjölken i fyra minuter. Blanda vaniljsocker.
Häll hälften på varje del av kakan och lägg ihop.
Pudra med florsocker.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Det verkar som om det saknas något i början av Görs så här: Du måste väl ändå vispa ägg och socker eller har du bara vatten, mjöl och bakpulver ???
Denna kaka är så underbart god. Jag dubblade satsen och fick 2 härliga fyllda kakor. Tar en med till jobbet och bjuder på imorgon. Tack för ett kanonrecept.