Tacogratäng med bulgur

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 40 minuter

En annorlunda tacogratäng.

Ingredienser

  • 4,5 dl bulgur
  • 9 dl vatten
  • 1-2 msk margarin eller olja till stekning
  • 3-4 kycklingfiléer
  • 1-2 burkar champinjoner
  • 1-2 burkar majs
  • 1 påse tacokrydda
  • 5 dl crème fraiche
  • 1-2 burkar salsa valfri styrka
  • Riven ost att strö över
  • Instruktioner

    1. Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Bryn kyckling, champinjoner och majs krydda sedan med tacokrydda. Rör samman salsa och crème fraiche.
    2. Häll den kokta bulguren i en ungssäker form, häll sedan över kyckling, champinjoner och majs. Bred över salsablandningen och strö över så mycket ost du vill ha.
    3. Gratinera i ugnen 20-25 minuter, 225 grader, tills gratängen fått färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    anmawa 13 februari 2010

    Jag tyckte den här var riktigt god. Jag har tröttnat på vanlig tacopaj och hela familjen gillade rätten. Ett bra sätt att få visa familjen att burgur är gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben