Tacoköttbullar

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1.5 dl mjölk
  • 0.75 dl ströbröd
  • 1 ägg
  • ca 2 msk tacokrydda
  • 1 tsk salt
  • smör eller margarin till stekning
  • Instruktioner

    1. Låt ströbrödet svälla i mjölken ca 10 minuter. Blanda i övriga ingredienser och rör till en smidig färs. Forma köttbullar av önskad storlek och lägg dem på en vattensköljd skärbräda. Stek i omgångar tills de är helt genomstekta (ca 5-8 minuter beroende på storlek).
    2. Servera med en rejäl sallad och tacosås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben