Enkelt och gott! Passar både som förrätt och huvudrätt. Hur många portioner det blir, beror på hur mycket köttfärs man stoppar i varje wrap.
Ingredienser
500 g köttfärs
Lök
1 dl vatten
1,5 påse tacokrydda
2 dl crème fraiche
Tortillabröd
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175-200 grader.
- Skala och hacka löken, bryn löken, lägg i köttfärsen, stek den tills den blir genomstekt. Blanda i 1 påse tacokrydda och 1 dl vatten, låt puttra några minuter.
- Lägg ut tortillabröd och lägg i en klick köttfärs. Rulla ihop
- Blanda 2 dl creme fraiche med 1/2 påse tacokrydda.
- Lägg tortillabröden i en ugnssäker form, häll creme fraiche-blandningen över. Grädda i ugn tills bröden får en gyllenbrun färg, ca 10 min.
- Servera med en god sallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)