Tandoori quorn

Serverar: 4 portioner

Quornfileérna suger upp currypastan perfekt och det blir en mycket smakrik och god rätt.

Ingredienser

  • 8 st quornfiléer
  • 6 msk tandooripasta
  • 3 dl basmatiris
  • 200 g haricots verts
  • 200 g sockerärtor
  • Mynta
  • Salt
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1,5 dl naturell yoghurt
  • Instruktioner

    Blanda ihop tandooripastan med 0,5 dl yoghurt. Lägg quornfileérna i en plastpåse och häll marinaden över. Låt fileérna marinera i kylen i ca 3 tim. Koka riset. Tina haricots verts och ärtor, värm dem. Grilla fileérna i ugn eller grillpanna och servera med grönsakerna och en sås gjord på resten av yoghurten, vitlök och mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben