Tandoori-taco

Serverar: 4 portioner

Namnet säger allt. En lika lyckad som sanslös korsning av flera matkulturer.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs, 10% fett
  • 1 gul lök
  • smör
  • 1 dl vatten
  • 2 – 3 msk röd tandoori currypasta
  • 2 dl Arla Köket matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ krm salt
  • 100 g nachochips
  • 1 banan
  • 2 dl torkad frukt, t ex aprikoser, russin
  • 1 dl Arla Köket riven ost, gratäng
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en stekpanna.
    2. Lägg i köttfärsen och stek under omrörning.
    3. Tillsätt vatten, tandooripasta och halva mängden yoghurt. Låt det koka ihop ca 5 min. Smaksätt ev med salt.
    4. Blanda resten av yoghurten med vitlök och salt i en skål.
    5. Värm chipsen i mikrovågsugn. Skala och skiva bananen. Lägg frukt och ost i skålar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben