Thaikycklinggryta

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

Enkel kycklinggryta med thailändska smaker

Ingredienser

  • 1 kg kycklingdelar utan ben
  • 3 burkar kokosmjölk (400 ml styck)
  • 2-5 msk grön currypasta
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 10 broccolikvistar
  • 10 minimajsar
  • 2 morötter
  • ½ squash
  • 1 burk vattenkastanjer (200 g)
  • 1 burk bambuskott (200 g)
  • Instruktioner

    Stek kyckling i bitar så de blir nära på genomstekta och får lite färg. Lägg i en stor gryta. Hacka och blanda i grönsaker efter smak och tillgång, klicka i grön currypasta efter egen styrkesmak och häll över kokosmjölk. Koka upp, smaka av och servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben