Tiramisuglass
Serverar:
6-8 portioner
Helt underbart gott!
Ingredienser
4 äggulor
1½ dl florsocker
1 vaniljstång
200 g mascarpone
3 dl vispad grädde
Savoiardikex efter behov
1 dl kallt starkt kaffe
1 dl marsalavin
Instruktioner
Vispa äggulorna och florsockret vitt och pösigt. Tillsätt fröna från 1 vaniljstång.
Rör försiktigt ner mascarponen i den vispade grädden. Blanda ner i äggvispet.
Lägg plastfilm i en avlång sockerkaksform. Lägg ett lager med savoiardikex i botten.
Blanda kaffe och marsalavin och häll det över kexen. Häll gräddblandningen över och frys ca 4 timmar. Ta ut 30 minuter före servering.
Liknande recept
Tiramisuglass
4
Tiramisuglass med hallon och passionssås
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!