Tiramisuglass

Serverar: 6-8 portioner

Helt underbart gott!

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 1½ dl florsocker
  • 1 vaniljstång
  • 200 g mascarpone
  • 3 dl vispad grädde
  • Savoiardikex efter behov
  • 1 dl kallt starkt kaffe
  • 1 dl marsalavin
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulorna och florsockret vitt och pösigt. Tillsätt fröna från 1 vaniljstång.
    2. Rör försiktigt ner mascarponen i den vispade grädden. Blanda ner i äggvispet.
    3. Lägg plastfilm i en avlång sockerkaksform. Lägg ett lager med savoiardikex i botten.
    4. Blanda kaffe och marsalavin och häll det över kexen. Häll gräddblandningen över och frys ca 4 timmar. Ta ut 30 minuter före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben