Tonfiskröra i pitabröd

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Eget påhittat recept som är populärt Kvällsgott framför tv perfekt till picknick korgen eller att bjuda vänner på

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk
  • 1 burk creame fraiche
  • 1 burk keso
  • 4 msk majonnäs
  • ca 1/2 dl skivad hackad purjolök
  • 1 lite burk majskorn
  • 3 msk klippt dill
  • salt
  • peppar
  • 4 st kokta ägg hackade i små bitar
  • 1 förp frysta Hattings pitabröd
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna Blanda försiktigt rör man för mycket blir den lös. Värm pitabröd i mikron om så finns, annars i ugn. Öppna upp o fyll pitabröden med fyllningen. Lägg varje bröd med foliesvep och lättare och äta dem då..
    2. Lycka till!!!!!

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3
    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (1)

    LaJefa 26 november 2008

    Detta får du en femma för...även om jag inte har testat än...men det e typ samma tonfiskröra som jag själv brukar göra...bara att jag inte har haft idén att lägga den i ett pitabröd. Kan rekommendera lite pressad citron i...mums.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben