Tonfiskröra

Serverar: 6 portioner

Tid: 10 minuter

Denna röra är helt fantastisk och beroendeframkallande. Tycker man inte om fisk kan man använda grillad kyckling istället. (salladskyckling) Serveras på en rostad brödskiva.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i olja
  • 3 msk majonnäs
  • 2 msk citron
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl hackad rödlök
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Örtsalt
  • Instruktioner

    1. Häll av oljan från tonfisken. Blanda tonfisken med lök, citron,creme fraiche och majonnäs. Krydda!
    2. Låt gärna stå ett par timmar så att löken blir härligt syrlig.
    3. Rosta formbröd. Skär bort kanterna och skär bröden i trekanter. Lägg på ett salladsblad och lägg på röran. Garnera gärna med en liten dillkvist.
    4. En mycket uppskattad förrätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    jacquelinehansson 27 oktober 2010

    Jag älskar denna röra. Perfectivisimo . Tack:D

    Cassiopeya 20 november 2011

    Väldigt god tonfiskröra! Hade i massa dill också.

    Cassiopeya 3 december 2011

    Hade röran på räkmackor. Mkt gott! Rekommenderas. Bifogar bild, hoppas det är okej.

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben