Tonfiskröra

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagad och riktigt god!

Ingredienser

  • 1 brk tonfisk á 185 g
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk majonnäs
  • 1 dm purjolök
  • 1 äpple
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop gräddfil och majonäs i en bunke. Hacka upp lite purjolök (jag använde ungefär en decimeter purjolök) och äpple och rör ner i blandningen. Tillsätt lite dill, går lika bra med fryst som med färsk. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i lite citronsaft om du har. Låt tonfisken rinna av innan du blandar i den.
    2. Servera med fördel till bakad potatis eller som röra i/på en god macka.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben