Valentinhjärtan

"Baka" dina egna Valentine hjärtan, som du sedan kan bjuda din käraste på...

Ingredienser

  • 250 g Odense Marcipan
  • 150 g Odense mörk choklad
  • 50 g Odense Nougat
  • Instruktioner

    1. Rulla ut marcipanen till en korv.
    2. Dela upp i 10 bitar, som sedan ska delas på mitten så att du får 20 halvmånar.
    3. Rulla varje bit till en kula och forma därefter till en droppe.
    4. Para dropparna två och två och forma till hjärtan.
    5. Doppa hjärtana i smält choklad, låt stelna på sval plats, ej kylskåp.
    6. Pynta med smält nougat efter ca 1 timme. Vill du göra fina mönster så doppa en gaffel i nougaten och ”rita” på hjärtana.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben