Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm

Serverar: 2 portioner

Härligt varma persikor med smält choklad. Underbar efterrätt att servera tillsammans med vaniljkräm.

Ingredienser

  • 4 persikohalvor (burk)
  • 8 nobless (chokladflan från kartong)
  • Vaniljkräm
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Lägg upp persikorna i smörad form.
    2. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva.
    3. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält.
    4. Rör ihop vaniljkrämen.
    5. Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    1
    9

    Kommentarer (1)

    flix78 25 september 2009

    Låter det inte gott! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben