Veronicas pizzasallad

Serverar: 4 portioner

Gott till all mat. Smakar bäst efter att ha stått i en dag men går att äta efter 2 timmar.

Ingredienser

  • 1 dl olja, ta din egen favorit
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • ½ dl vatten
  • ½ dl socker
  • ½ tsk salt
  • 1 litet kålhuvud
  • Pizzakrydda
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka i hop olja, vinäger, salt, socker och vatten. Strimla vitkålen. Slå hopkoket över. Smaksätt med kryddor och rör om. Förvaras i kylskåp.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    9
    4.8
    20 min
    4
    23

    Kommentarer (1)

    gottgris 17 oktober 2008

    den blev så god så jag kunde inte sluta äta .

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben