Viltgulasch

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 50 minuter

Går lika bra att använda nötfärs.

Ingredienser

  • 400 g älgfärs
  • 4 gula lökar
  • 1 1/2 tsk salt
  • 3 tsk paprikapulver
  • 4 msk tomatpuré
  • 1-1 1/2 dl köttbuljong
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 röd paprika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk senap
  • 1 msk soja
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken.
    2. Stek färsen och lägg i löken. Tillsätt salt, paprikapulver, tomatpuré och buljong. Koka på svag värme under lock i ca 15 minuter.
    3. Hacka paprikan och ha i. Blanda creme fraiche, senap, soja, paprika, persilja och peppar. Rör ner blandningen och låt alltsammans bli varmt.
    4. Servera med pasta eller ris och en tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben