Vit choklad och kokosgratinerad mango med limeyoghurt

Påminner om ”gino”, här med kokos och frisk yoghurt. Man kan också göra rätten med fryst mango.

Ingredienser

  • 2 mango
  • 100 g vit choklad
  • 4 msk kokosflingor
  • Sås
  • 2 dl Arla Köket turkisk meze matyoghurt
  • Rivet skal av 1 lime
  • 2 msk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225º.
    2. Skala mangon och skär bort kärnan. Skär den i skivor och lägg på ett ugnssäkert fat.
    3. Riv chokladen och blanda med kokos. Strö blandningen över mangon och gratinera i övre delen av ugnen tills det fått fin färg.
    4. Blanda yoghurten med limeskal och honung och servera till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben