Även om pajen innehåller annat än vitlök så är det den smaken som dominerar - verkligen nåt för vitlöksälskaren!
Ingredienser
3 dl mjöl
125 g smör
3 msk vatten
Fyllning 1
300 g champinjoner på burk
3 msk tomatpuré
4 pressade vitlöksklyftor
Fyllning 2
200 g keso
2 ägg
2 dl riven ost
½ tsk salt
1½ dl grädde
Instruktioner
- Ugn:225°
- Förgrädda pajskalet till en gyllene färg.
Blanda under tiden ihop fyllningarna. Ta gärna mer champinjoner om du tycker om det.
- Bred på fyllning 1 och slå över fyllning 2.
Grädda 25-30 minuter.
- Servera med sallad och njuuut!
Liknande recept
Kommentarer (1)
Hihi, NU hittade jag det här receptet, har lagt in det bland mina recept men jag kallar det för Quiche Lorraine, en paj vi gjorde mycket på 70-80-talet! Urgod!