Ägg i kall sås

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Riktigt gott! Vi har dem på både jul-, påsk- och midsommarbuffen. Ännu ett recept som kommer från en av mina suveräna matfastrar.

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk pressad citron
  • 1 msk kaviar (på tub)
  • 1 burk röd rom (80 g)
  • 2 msk dill (fryst går bra)
  • 1 nypa salt efter smak
  • 1 nypa peppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Koka äggen och låt svalna.
    2. Vispa grädden och tillsätt därefter övriga ingredienser.
    3. Smaka av med salt och peppar
    4. Häll ut såsen på ett uppläggningsfat och lägg äggen ovanpå.
    5. Garnera äggen med t.ex. räkor, kräftstjärtar, dill, citron, röd/svart rom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tips och knep!
    Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...

    Maten här och där
    Det är inte bristen utan substituten som får att längta efter maten dä...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben