Serverar: 1 portioner
Tid: 10 minuter
smaka precis som vanlig pannkaka. men är svår att grädda i stor stekpanna. passar bäst att grädda som plättar eller i liten lagg. gångra smeten om ni är fler som ska äta, lovar att ingen känner någon skillnad mot vanliga pannkakor
smakar som vanliga pannkakor, och är mycket goda. men binder inte ihop så bra och är därför svåra att grädda i en stor stekpanna. jag gräddar dem därför oftast i en plättlagg. men det går att göra små pannkakor. hela familjen äter dessa och tycker att de är goda.
När jag gör äggfria pannkakor använder jag fiberhusk (1 tsk ersätter 1 ägg). Det gör att pannkakorna får den "rätta" konsistensen, och blir lättare att steka. Bäst blir det om man vispar ihop fiberhusket med en skvätt vatten, och kör det i micron en liten stund. Då blir blandningen slemmig, ungefär som äggvita. Sedan är det bara att vispa i den i pannkakssmeten.