Serverar: 4-6 portioner
Knäckig och supergod.
Lägg havregryn, socker, vetemjöl och bakpulver i en bunke och rör om. Smält smöret tillsammans med grädde och sirap. Rör ihop med de torra ingredienserna. Skala och klyfta äpplena och lägg i formen. (Strö gärna lite socker och kanel på) Häll smeten över äppelklyftorna och grädda i 200 grader ca 30 min tills den blir knäckig.
Hej vilket gott och enkelt recept påäppelpaj. Tycker om bakverk som är knäckiga, så den här blir nog en favorit. Ska baka den inom kort. Tack och ha det så gott. Kram Charmen
Skall ha matgäster på Lördag, då skall jag göra din äppelkaka till efterrätt, låter som den är väldigt god..Gör ett utlåtande efter Lördagen.
Nu har vi smakat på din äppelkaka, och den var verkligen god. Skall bjuda på den nästa gång jag har syjunta.
Skall baka denna åppelkaka till em.kaffet.