Äppelkaka med kesella
Serverar:
5 portioner
Gott och lite nyttigare.
Ingredienser
6-8 äpplen
250 g kesella
3 ägg
1 dl strösocker
1 tsk kanel
1 msk pressad citron
3/4 dl ströbröd
Instruktioner
Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i tunna klyftor och lägg dem i smord ugnsfast form. Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda i de övriga ingredienserna. Klicka blandningen över äpplena.
Gräddas i 175º i ca 45 min.
Liknande recept
Äppelkaka med mandelmassa och kesella
1 h 15 min
8-10
Äppelkaka supergod
4.3
1
12
Fias amerikanska äppelkaka
4.7
8
21
Amerikansk äppelkaka
4.5
45 min
8-10
23
Ninnis äppelkaka
30 min
6-8
1
Äppelkaka
4
1 h 30 min
4-8
Lussekatter med kesella
4.8
1 h 20 min
25
6
Knäckig äppelkaka i långpanna
4.5
1 h
20-30
10
Äppelkaka från Ölme
4.3
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!