Äppelkaka med kesella

Serverar: 5 portioner

Gott och lite nyttigare.

Ingredienser

  • 6-8 äpplen
  • 250 g kesella
  • 3 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk pressad citron
  • 3/4 dl ströbröd
  • Instruktioner

    1. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i tunna klyftor och lägg dem i smord ugnsfast form. Vispa ägg och socker pösigt.
    2. Blanda i de övriga ingredienserna. Klicka blandningen över äpplena.
    3. Gräddas i 175º i ca 45 min.

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    8-10
    23
    4
    1 h 30 min
    4-8
    4.8
    1 h 20 min
    25
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben