Serverar: 12 portioner
Muffinsen blir härligt krispiga på ytan och saftiga inuti.
Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt filmjölk, ägg och olja och rör med träslev eller dylikt ihop till en smet (den blir rätt kletig). Rör sist ner de frysta bären. Rör inte för hårt, då går bären sönder. Använd helst en muffinsplåt för 12 muffins när du ska grädda, det är precis lagom storlek. Smörj formarna väl och fördela smeten i formarna till 3/4. Grädda mitt i ugnen, 175°C, 20-25 min. Känn efter med provsticka.
Muffins
Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...
Kalasgoda muffins - de här kommer jag göra fler gånger. Smidigt att slippa vispa en massa också!
Jättegoda! Och, precis som frucaos säger, smidigt utan en massa disk! :D Hallon och jag "trivs" tillsammans såå..Detta recept får en 5:a av mej. Tack för receptet! :D
Sillan kom på fika idag och då passade jag på att göra hallonmuffins. Jag följde receptet och de blev supergoda och jag kommer att göra dem igen. Tack för ett toppenrecept.
Jätte gött! Den bästa hallonmuffins jag har smakat.
Dom här blev kanon. Precis som i beskrivningen både krispiga på ytan och saftiga inuti. Jag försökte använda vanliga muffinsformar men dom var alldeles för klena för att hålla inne muffinsarna. Nästa gång ska jag använda en muffinsplåt.
Supergoda och enkla att göra! En klar femma från mig!
Snabba, lätta och väldigt lite disk. Hade i extra mycket hallon så de fick stå i ugnen närmare en halvtimme. Jättegoda och mycket uppskattade!
Jättegoda muffins och enkla att baka. Jag hade inga hallon hemma så jag använde blåbär istället, smakade super. Kommer definitivt att baka dessa goda muffins igen! Tack för ett bra recept!
De blev jättebra! Krispiga på ytan och mjuka och saftiga inuti. Jag la i jordgubbar och kiwi och det gick lika bra. Ska definitivt använda det här receptet igen. Fem stjärnor!
Hade ett recept som blev kanon första gången jag gjorde dom, men andra gången så blev de inte alls goda. Därför är dessa näst bäst eftersom de andra lever kvar i mitt minne. En stark fyra då dessa inte kom upp i samma klass som de första, men vi kommer göra säkert göra detta recept igen. Vi använde oss av frusna hallon på lösvikt. Ngt dyrare men en bättre klass i smak upplevelse.