Rör margarin, farin och strösocker poröst.
Tillsätt ägg och blanda väl.
Blanda mjöl, vanillinsocker, bikarbonat och salt.
Rör ner de torra ingredienserna i smeten, blanda och tillsätt chokladen.
Klicka ut smeten med en matsked på bakplåtspappersklädda plåtar. Lämna minst 5 cm mellan kakorna, eftersom de flyter ut.
Grädda i mitten av ugnen 200 grader i vanlig ugn
ca 10 - 12 min.
Tag ut kakorna ur ugnen medan de fortfarande är mjuka i mitten. Låt svalna på plåten i 5 min innan de flyttas till galler för att kallna.
Därefter ät och njut.
Vad ska ugnen vara på för grader?
Vid vilken temperatur ska kakorna grädda?
vilka goda kakor! Mums! Jag har gjort dem flera gånger, så de har blivit favoriter hos alla!
Jättegoda! Man får bara se till att inte ha dem för länge i ugnen, de ska ju vara sega och goda. :) Jag brukar blanda i lite hackade nötter också.