Amerikanska kokospannkakor med lönnsirapssmör

Serverar: 4 portioner

Gör drömgoda fluffiga pannkakor! Kokosmjölk ger extra smak precis som det goda lönnsirapssmöret.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl kokosmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 6 dl filmjölk
  • 1 3/4 dl kokosmjölk
  • 1 ägg
  • 75 g smör, rumsvarmt
  • ½ dl lönnsirap
  • 2 dl hallon
  • ½ dl socker
  • Instruktioner

    1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Visa i filmjölk, kokosmjölk och ägg till en jämn smet. Vispa 50 g av smöret och lönnsirapen fluffigt. Stek små pannkakor i resten av smöret. Rör hallonen med socker.
    2. Servera pannkakorna med lönnsirapssmör och rårörda hallon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben